V: Hoe kom ik aan een gesigneerd exemplaar van een boek van Joep Derksen?

A: Kom langs bij een signeersessie. Of bestel via: joepderksen@live.com. Een gesigneerd exemplaar van (H)eerlijke gedichten kost slechts 12,95 excl. verzendkosten.

 

Derksen bij zijn dichtregelDerksen bij zijn dichtregel

 

 

 

 

V: Op welke vlakken is Derksen actief als poëet? 

A: Aan de buitenkant van de openbare parkeergarage in Katwijk staan twee van zijn gedichten. Een dichtregel van Derksen: 'Waardeer de kus van het leven!' is vereeuwigd op een fietstunnel in Voorhout. 

Ook treedt Derksen op als Sneldichter, waarbij hij gedichten schrijft voor mensen, waarvan u vindt dat zij een mooi gedicht verdienen.

 

 

 

 

V: Wat doet Derksen nog meer? 

A: Hij is eigenaar van Writing4U en bestuurslid in meerdere organisaties. Zoals de Stichting Zinsnede, die inmiddels vijf boeken met verhalen van veteranen heeft gepubliceerd. Ook is Derksen vennoot van de C.V. Trojka tegen Pandemieën; een organisatie die zich bezig houdt met het in de toekomst op een innovatieve wijze voorkomen en behandelen van pandemieën. Ook zet Derksen zich in voor de samenleving: hij zette een stichting op om (met succes) een bos te redden en is nog altijd actief als scheidsrechter bij een hockeyclub en een voetbalclub. Daarnaast is hij starter bij zwemwedstrijden. Derksen is ook lid van de Rotary Club Voorhout.